Welkom bij Whakamarie, Cantina & Izakaya.

Cantina | Koffie | Oase | Lunch | Biercafe | Diner
Izakaya | Private Karaoke | Cocktails | Japanse bieren

Wij zijn een buurtrestaurant in een prachtig hoekpand op de F.C. Dondersstraat 2 in de Zeeheldenbuurt. Whakamarie is opgesplitst in 2 delen. Aan de voorkant ben je in onze Zuid-Amerikaanse Cantina en aan de achterkant in onze Japanse Izakaya, waar we ook een karaokeruimte hebben verstopt. 

Ons menu is een mix tussen de keukens van Peru, Japan, Korea en Mexico. De combinatie van deze landen smaakt fantastisch en we leggen je graag aan tafel uit hoe we tot onze bijzondere combinaties zijn gekomen. 

En de drankkaart? We hebben een ruime collectie speciaalbieren, o.a. uit Japan, verschillende (natuur)wijnen en bijzondere frisdranken. Ook de liefhebber van een borrel is bij ons op z’n plek; Pisco Slush, Japanse Whiskey en Mezcal en nog veel meer bijzondere sterke dranken staan klaar om geproefd te worden. Onze koffie komt van de Utrechtse branderij Keen en de koekjes van de Koekfabriek. 

Uiteraard houden we ons aan de regels van het RIVM betreft de Coronamaatregelen. We hebben meerdere punten waar je je handen kan wassen en desinfecteren en de tafels staan op voldoende afstand van elkaar. 

High Beer bij Whakamarie! 🍻

Tijdens de high beer zetten wij in een aantal rondes verschillende gerechten op jullie tafel en krijg je per persoon drie smakelijke biertjes. Met wie wil jij dit gaan uitproberen? 🌱🎋💃🏻⠀ ⠀
Dit allemaal voor maar €24,50 per persoon. Reserveren is mogelijk via de speciale knop op de website.

Cantina

In de Cantina die Midden/Zuid-Amerikaans oogt met veel groen tinten, grote planten en (licht) hout. De Cantina is 6 dagen per week geopend vanaf 09.00 in de ochtend voor een goede kop koffie van onze Utrechtse koffiebranders Keen, heerlijke smoothiebowls, eggs benedict of een Katsu Sando naar een borrelmoment met een van de 25 bieren op tap en fles of een van de vele (natuur)wijnen of verrassende frisjes.

Izakaya

De Izakaya is geopend van donderdag t/m zaterdag voor cocktails, (Japanse) bieren, (natuur)wijnen en diner. De uitraling van de Izakaya is strakker en chiquer maar toch met neon ingericht zoals een Japanse bar.

In de Izakaya hebben we ook een private karaoke room gebouwd. Deze is te reserveren.

Whakamarie

Whakamarie Utrecht